Zdravím.
Chtěl bych poprosit někoho kdo má zkušenost s touto srovnávačkou s protahem. Jak jsou na tom ty prodloužené odklápěcí stoly s rovinosti po přestavění na srovnávačku. A celkový dojem z kvality stroje.
Momentálně mám srovnávačku celolitinovou - starší kus. A protah používám triton tpt125 - přenosný strojek. Šířka mi stačí do těch 310mm. Mám málo místa a protah musím vždy položit na srovnávačku a s tím kombíkem by se mi asi ulehčíla práce.
Díky
KDR 310 ST
-
Modřín
Re: KDR 310 ST
No ono asi záleží spíš co chce člověk dělat. Já měl chvilku nuceně v dílně takhle sklápěcí KDR 410 a musím říct, že s rovinností na tom byla bídně. Asi toho měla dost za sebou. Přijde mi to spíš taková údržbářská mašina než že by to bylo na truhlařinu. Rozhodně přes ty zlomy to nemělo hladký průjezd. Jsou tam stavěcí šrouby a na dobrém kusu to nemusí být problém vyštelovat, ale rozhodně bych to nekupoval bez vyzkoušení. U nás to mělo velkou vůli v těch pantech. Jo taky odstah to mělo řešenej hodně krkolomně.
-
PetrK
Re: KDR 310 ST
Díky moc za postřeh. Nikdy jsem neměl možnost vidět kombíka s těmito stoly a myslím, že pokud to bude teď o.k. tak časem se to východní v těch kloubech a bude to na nic.
Viděl jsem hammer A3-41 někde na Slovensku za cca 50 000. Ta by mohla posloužit lépe ne?
Mít o něco větší dílnu tak koupím samostatný protah alespoň 40. Ale není ho kde dát.
Jinak dělám většinou postele. Takže větší díly. Ten triton při malém úběru zvládne i bočnici 250mm z tvrdého dřeva ale je to opravdu malý úběr tak cca 0,3mm.
Viděl jsem hammer A3-41 někde na Slovensku za cca 50 000. Ta by mohla posloužit lépe ne?
Mít o něco větší dílnu tak koupím samostatný protah alespoň 40. Ale není ho kde dát.
Jinak dělám většinou postele. Takže větší díly. Ten triton při malém úběru zvládne i bočnici 250mm z tvrdého dřeva ale je to opravdu malý úběr tak cca 0,3mm.