V sobotu byl u nás hasičský ples, tak jsem do tomboly vyrbil zrcadlo: rozměry velice přibližně 70 x 55 cm.
zrcadlo "rustik"
-
pinos
zrcadlo "rustik"
Tak jsem si řekl, že konečně musím taky něco vystavit, když sem chodím takovejch let sbírat rozumy
.
V sobotu byl u nás hasičský ples, tak jsem do tomboly vyrbil zrcadlo: rozměry velice přibližně 70 x 55 cm.
Naposledy upravil(a) pinos dne 19 lis 2019, 20:06, celkem upraveno 1 x.
-
werdio
Re: zrcadlo "rustik"
Sekly rohy ala kubismus, klasicka obvodova freza, priznany pokos rohy a do toho rustikalni kresba, na me trochu moc vjemu...rustik je spis o jednoduchosti tvaru kde vynikne prave rustikalni kresba, nepotlacena kudrlinama, muj nazor. Ale udela radost 
-
pinos
Díky moc za názor.
Hned se na to člověk kouká jinejma očima.
Když jsem to dodělal, tak jsem na to koukal a říkám si, že se mi to furt nezdá, jestli by to nechtělo ještě něco...
... no a ono to asi bylo fakt tím, že je to přeplácaný.
Ty kosený rohy jsem tam původně nechtěl, jenže jsem to blbě naměřil (dvakrát měř, to fakt není můj případ, no
) a na těch kratších dílech mi kousek v rozích chyběl. Takže jsem to musel zkosit. Měl jsem strach jak ta kolmá spára na tý šikmý hraně bude vypadat, čekal jsem to horší.
Celkově z toho mám dobrej dojem, zrcadlo se líbilo a jsem rád, že jsem to sem dal. Jsem zas chytřejší.
Hned se na to člověk kouká jinejma očima.
Když jsem to dodělal, tak jsem na to koukal a říkám si, že se mi to furt nezdá, jestli by to nechtělo ještě něco...
... no a ono to asi bylo fakt tím, že je to přeplácaný.
Ty kosený rohy jsem tam původně nechtěl, jenže jsem to blbě naměřil (dvakrát měř, to fakt není můj případ, no
Celkově z toho mám dobrej dojem, zrcadlo se líbilo a jsem rád, že jsem to sem dal. Jsem zas chytřejší.
-
werdio
To znam, taky mam nekdy nutkani to prepalit
Hlevne ze se libilo, to je podstatny!
-
Petr
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
"u mě dobrý" - mě se to moc líbí, jenom nevím co je to za zrcadlo, že v něm nevidím tvůj odraz při focení?
Můžu se zeptat co je to za dřevinu? - barva je moc pěkná.
"u mě dobrý" - mě se to moc líbí, jenom nevím co je to za zrcadlo, že v něm nevidím tvůj odraz při focení?
Můžu se zeptat co je to za dřevinu? - barva je moc pěkná.
ピーター 大工
-
pinos
Jo je to jilm horský. Dobrej dohad, werdio
.
Už jsem tu u něm kdysi psal, měl skončit v kamnech:
http://cestadreva.cz/diskuze/viewtopic.php?f=30&t=938
V zrcadle je odraz stropu, fotil jsem to zešikma, jinak by v tom zrcadle byl odlesk blesku a nebylo by nic vidět. Pak jsem narovnal perspektivu softwarově, aby to byl obdélník a ne lichoběžník, plus nějaké drobné úpravy - zlepšení kontrastu, doostření apod.
Už jsem tu u něm kdysi psal, měl skončit v kamnech:
http://cestadreva.cz/diskuze/viewtopic.php?f=30&t=938
V zrcadle je odraz stropu, fotil jsem to zešikma, jinak by v tom zrcadle byl odlesk blesku a nebylo by nic vidět. Pak jsem narovnal perspektivu softwarově, aby to byl obdélník a ne lichoběžník, plus nějaké drobné úpravy - zlepšení kontrastu, doostření apod.
-
werdio
Ja zrcadla resp. skla taky po foceni upravuji... Neni horsi, nez kdyz tam nekdo stoji s fotakem 
-
pinos
...anebo tam lípnout pěknou babu, z marketingových důvodů 
-
Roman
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem zkoušel taky nějaký rámeček.Jelikož nejsem truhlář,ale jen amatérský tesařík,tak je to jen takové prostě hrubé.Je to z třešně,to je fakt krásný dřevo.
- Přílohy
-
- 10950711_863830813674145_5507549536522948989_n.jpg (31.27 KiB) Zobrazeno 35614 x