Docela to vyšlo podle mých představ, i barvu jsem trefil takovou, jakou jsem si původně vysnil. S čím nejsem spokojený, jsou ty hlavy šroubů od pantů. Očekával jsem, že budou působit jako zajímavý detail na přední straně, ale když jsem je tam nasadil, byl jsem dost rozčarovaný, jak moc se mi to nelíbilo. Dokonce jsem zvažoval, že těch pár palubek udělám znovu

Zbývá mi ještě jedna věc dodělat a to je doraz, který bude bránit křídlu s klikou v otvírání ven (brána se otvírá dovnitř zahrady) - tuším klapačka se tomu říká. Původně jsem uvažoval o klasickém řešení, přes celou výšku brány, zakrývajícím celou spáru uprostřed z venkovní strany, ale čekal jsem, až bude brána viset, že to zhlédnu a zvážím, jak to bude vypadat....a teď si spíš myslím, že takhle bez klapačky to vypadá líp a že dám jen dva malé kousky dřeva z vnitřní strany, jeden nahoru a jeden dolů....nebo jestli máte někdo nějaký lepší nápad, jsem jedno ucho.
Tož tak asi, o víkendu mám v plánu ještě dosypat hlínu kolem těch obrubníků, nasadit trávu.....furt je co dělat.