myslel jsem 500 a napsal 700.
Mame k tomu vsechno, ale myslim, ze v tom systaineru je to v zakladu vcetne toho voditka na kulate dilce. Ale je k tomu v zakladu jenom jeden vrtak, ostatni se musi dokoupit.
Mame i systainer s poradacem na domina. Ale stejne si domino uz vyrabim sam ze sparovky, vychazi to i spraci na 1/3 ceny kupovaneho originalu. Mam nadelane 2m delky a vzdy si nakratim na zakazku kolik potrebuju.
Werdio, ty zarazky v cele jsem nikdy nepouzil.
Pouzivam hlavne to plastove pravitko co je tam integrovane. A obcas jsem pouzil vedeni pro male sirky (latky zabradli).
Jinak ale u naseho domina, kdyz chci udelat domino treba prumer 10mm na stred dilce silny 20mm tak tak to proste nedam. Protoze i na koncovem dorazu ktery tvori samotne loze a neda se s tim uz jinak hnout mi to vyvrta tak, ze od hrany dilce po hranu diry mam ne 5mm silu steny ale 5,5mm takze ze druhe strany je jenom 4,5mm a to me pekne vytaci, takze kdyz chci opravdu presny stred, tak musim podkladat opernou plochu hranou 0,5mm - to je kvalita od festoolu. Kdyz jsem to ukazoval obchodakovi na predvadece tak neveril svym ocim. (u jejich kusu to delalo "jenom" 0,3mm rozdil)
Posledni dobou mi taky domino ujizdelo z duvodu tupych vrtaku (vydrzely makat pres rok) a tak jsme je nechali nabrousit a uz to proste neni ono. At to drzim jak chci silne, tak proste obcas ta dira v buku, dubu, neni rovnobezne s hranou dilce ale je stocena tak, jako by byl tupy vrtak a pri tom oscilacnim pohybu to uhybalo materialu. Kdyz je vic domin vedle sebe tak se to neprojevy, ale delali jsme ramecky na kuchyn kde byly 2ks 10mm domina na 70mm vlysu ramecku a tam uz to bylo videt.
Tos tak. Jo a pokud by vas nekoho napadlo ze chcete koupit kapex- tak vrele nedoporucuji.