Ahoj,
s pánem jsem už někdy před týdnem mluvil - to když jsem váhal, jestli předělávat svou formátku na dado nebo pořídit druhou pilu (proto jsem Tě Petře tak zpovídal, nějak mě to rozvířilo). I jsem to sem chtěl dát, ale cena mi přišla nepřiměřená a dotyčný nechce o slevě zatím slyšet, poněvadž nespěchá. Zatím jen inzerát dvakrát občerstvil. Myslim že ví co prodává, ale najde málo příznivců.
Nicmeně detaily co jsem zjistil - tentýž inzerát je i na hyperinzerci, kde je vidět navíc to, že jde o starší model s motorem venku. Trochu to tím ztrácí na kompaktnosti a celkově mi to přijde vadný že to tak Amíci dělaj

Na druhou stranu to má plnou délku hřídele, pán mi to změřil a ty 2 cm dado tam vlezou. Dále je to opravdu prý dovezeno z US, takže 5/8 palce hřídel. Příprava na předrátování na 230 V tam je od výrobce, on to používá zatím přes trafo.
Jo a protože jsem prošel kdejakou recenzi tohoto modelu, tak upozorňuju, že je nutno si pečlivě změřit, zda nejde o defektní kus, které se u tohoto modelu vyskytovaly. Projevuje se to tak, že naklopení kotouče se s jeho vysouváním o nějaký ten stupeň nebo dva může měnit. Už jsem měl sbalenej úchylkoměr, ale pak jsem se na to nejel ani podívat. Jinak ale recenze dopadaly veskrze dobře.
Osobně bych za to dal tak 15 tisíc, jenomže to by mě pán utloukl sluchátkem
Honza